Mistä Pivo ilmoittaa ja miksi?

Pivo pyytää käyttäjiltään lupaa lähettää ilmoituksia, jotta Pivo voi toimia parhaimmalla mahdollisella tavalla. Kun sallit ilmoitukset, Pivo voi tarjota yhä parempaa palvelua ja parantaa asiakaskokemustasi.

Pivo lähettää ilmoituksia maksutapahtumista sekä asiakkuuteen liittyvistä asioista, kuten uudistuksista Pivon ominaisuuksissa. Saat ilmoituksen esimerkiksi silloin, kun kaverisi lähettää sinulle maksun tai maksupyynnön. Pitämällä ilmoitukset päällä varmistat, että Pivon ominaisuudet toimivat parhaiten.

OP:n asiakkaat saavat halutessaan ilmoituksia myös korttimaksuista. Pivon uusin versio (3.9.1) mahdollistaa näiden ilmoituksien hallinnan erikseen. Korttimaksuilmoituksien hallinta tapahtuu eri tavoin laitteen käyttöjärjestelmästä riippuen.

Korttimaksuilmoitusten hallinta Android-laitteissa

Android 7.0 ja sitä varhaisemmissa käyttöjärjestelmissä korttimaksuilmoitukset saa päälle ja pois suoraan Pivosta käsin. Android 8.0 ja sitä uudemmissa käyttöjärjestelmissä Pivon korttimaksuilmoituksien hallinta tapahtuu puhelimen ilmoitusasetuksissa.

Näin hallitset Pivon korttimaksuilmoituksia Android-käyttöjärjestelmissä:

  1. Avaa Pivo ja valitse Asetukset
  2. Valitse Ilmoitukset
  3. Laita korttimaksut päälle/pois päältä joko suoraan Pivosta (Android 7.0 tai varhaisempi) tai puhelimen asetuksista (Android 8.0 tai uudempi)

Korttimaksuilmoitusten hallinta iOS-laitteissa

IOS-käyttöjärjestelmissä Pivon korttimaksuilmoitusten hallinta tapahtuu suoraan Pivosta käsin, kunhan Pivon ilmoitukset ovat sallittu puhelimen asetuksissa. Mikäli Pivon ilmoitukset ovat poissa käytöstä, täytyy ne ensin sallia puhelimen asetuksista, jotta korttimaksuilmoituksia voi hallita Pivon asetuksista.

Näin hallitset Pivon korttimaksuilmoituksia iOS-käyttöjärjestelmissä:

  1. Varmista, että Pivon ilmoitukset ovat sallittu puhelimen asetuksissa
  2. Avaa Pivo, ja valitse profiilistasi Asetukset
  3. Valitse Ilmoitukset
  4. Laita korttimaksuilmoitukset päälle/pois päältä

" "