Pivon maksuaika – osta nyt, maksa myöhemmin

Kerää verkko-ostoksesi yhdelle laskulle, pilko lasku sinulle sopiviin osiin tai maksa ostoksia myöhemmin, korottomalla maksuajalla.

Pivon maksuaika on Pivon sisältä haettava jatkuva 1000 €:n luotto, jolla voit maksaa ostoksia joustavasti niissä verkkokaupoissa ja sovelluksissa, joissa Pivo on maksutapana, sekä Pivon sisällä olevissa palveluissa.

Luoton myöntää Arvato Finance.

Maksa puhelimella netissä joustavasti

Käy yli 7000 verkkokaupassa

Pivon maksuaika käy kaikissa niissä tuhansissa verkkokaupoissa, joissa on Pivo maksutapana. Valitse verkkokaupassa maksutavaksi Pivo ja hyväksy maksu Pivossa yhdellä pyyhkäisyllä.

Luottopäätös heti

Pivon maksuaika -hakemuksen voit tehdä kätevästi suoraan Pivossa, ja luottopäätöksen saat heti. Yksi hakemus riittää: kun luotto on myönnetty sinulle, voit käyttää sitä milloin vain. Hakemusta varten tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.

Lyhennä laskua sinulle sopivaan tahtiin

Laskun saatuasi voit päättää haluatko maksaa ostokset kerralla vai erissä. Pivon maksuaika on korotonta keskimäärin 30 päivää. Lasku lähetetään suoraan sähköpostiisi.

Näin haet Pivon maksuaikaa

1. Valitse Ota Pivon maksuaika käyttöön Pivon päänäkymästä.

2. Syötä sähköpostiosoitteesi. Pivon maksuajan laskut toimitetaan antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

3. Tutustu huolella luoton ehtoihin ja hyväksy ne painamalla Hae Pivon maksuaikaa. Luottopäätöksen saat heti.

Hae Pivon maksuaikaa

" "

Missä kaupoissa Pivon maksuaika käy?

Pivon maksuaika käy yli 7000 verkkokaupassa ja sovelluksessa. Tarkemmin sanottuna kaikissa niissä, joissa on Pivo maksutapana.

Katso esimerkkejä

Muut usein kysytyt kysymykset

Kuka voi hakea Pivon maksuaikaa? Voinko siirtää luottoa omalle tililleni? Kuinka paljon laskun minimilyhennys on? Löydä vastaukset näihin ja moneen muuhun usein kysyttyyn kysymykseen.

Usein kysyttyä Pivon maksuajasta

Pivon maksuaika – ehdot

Pivon maksuaika on jatkuvakäyttöinen luotto. Jos maksuaika on 12 kuukautta, 1 000,00 € luoton todellinen vuosikorko on 19,86 %, kun luoton nimellinen vuosikorko on 12,00 % ja tilinhoitopalkkio 2,95 €/laskutuskausi. Tällöin maksettava kokonaismäärä on 1 101,59 €, josta luottokustannusten osuus on 101,59 €.

Luoton myöntää Arvato Finance, PL 414, 00101 Helsinki.

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (pdf)

Pivon maksuajan luottoehdot (pdf)

Arvato Financen tietosuojakäytäntö