Maksa Pivolla kaverille näppärästi ja turvallisesti

Pivon maksuvaihtoehdot saivat viime viikolla odotetun lisäyksen, jonka avulla voi nyt maksaa kaverille näppärästi pelkän puhelinnumeron perusteella. Uusi ominaisuus sai loistavan vastaanoton, ja moni onkin kertonut jo ”pivottaneensa” kavereilleen. Uutuus on herättänyt myös kysymyksiä, kuten tavallista on. Osa kysymyksistä on liittynyt pivottamisen turvallisuuteen.

Pivolla maksaminen on turvallista. Turvallisuus on huomioitu Pivossa esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Pivo on aina suojattu pääsykoodilla, joka voi olla joko sormenjälkesi tai nelinumeroinen numerosarja. Jokainen Pivosta tehty maksu tulee erikseen hyväksyä samaa koodia käyttäen. Mikäli pääsykoodin syöttää väärin kolme kertaa, Pivo-tunnus lukkiutuu ja sen saa käyttöön ainoastaan tunnistautumalla uudelleen verkkopankkitunnuksilla.
  • Pivo-maksujen määrää on rajoitettu. Yksi henkilö voi tehdä Pivo-maksuja enintään 500 € vuorokaudessa. Pivo-maksuihin pätevät myös kortteihin ja tileihin liittyvät turvarajat.

Pivoa koskevat myös samat turvallisuuskriteerit kuin muitakin OPn palveluita. Muistathan kuitenkin, että Pivon myötä puhelimestasi tulee maksuväline, joten puhelinta tulee säilyttää yhtä huolellisesti kuin maksukortteja.

Mukavaa pivottamista!

PS. Mikäli jokin Pivoon liittyvä asia askarruttaa, tavoitat meidät kaikkein nopeimmin sosiaalisesta mediasta. Lisätietoja Pivolla maksamisesta voit lukea myös tämän linkin takaa.