Laita hyvä kiertämään Pivolla

Kerroimme aikaisemmin, että laitoimme hynttyyt yhteen kierrätyksen ja kirpputorien ystävien juhlan, Siivouspäivän kanssa. Alusta asti meille kummallekin oli selvää, että yhteistyön haluttiin olevan jotain muutakin kuin pelkkää logoilua: aitoa läsnäoloa ja yhdessä tekemistä kummankin toimintaa ohjaavien arvojen kantamana. Osana yhteistyötä päätimme laittaa hyvän kiertämään.

Arvomme kaikkien Siivouspäivänä la 27.5. Pivolla maksaneiden kesken 1000 €, jonka voittaja saa lahjoittaa valitsemaansa hyväntekeväisyyskohteeseen. Lisätietoa arvonnasta ja sen ehdot ja säännöt löytyvät meidän Facebookista.

Lataa siis Pivo puhelimeesi, tee lauantaina Pivolla maksu Siivouspäivässä tai muuten vaan kaverille (vaikka vain sentti!) ja olet mukana.

Siivouspäivä muuttaa kaupungit isoiksi kirpputoreiksi ja markkinoiksi, joille kuka tahansa voi tuoda ylimääräiset tavaransa myytäväksi tai annettavaksi. Siivouspäivää vietetään la 27.5. ympäri Suomen. Tsekkaa paikkakuntasi myyntipisteet ja ilmoittaudu mukaan täällä.