Myy enemmän, helpommin

Paranna verkkokauppasi konversiota Pivon avulla

Ota yhteyttä

Pivo on OP Ryhmän kehittämä uuden ajan maksamisen ratkaisu kaikkien pankkien asiakkaille.

Vie kauppa loppuun asti

Tutkimusten mukaan iso osa verkko-ostoksista keskeytyy maksuvaiheessa. Yksi syy on maksamisen hankaluus, kun sopivaa maksuvälinettä ei ole tarjolla tai lähellä. Pivolla maksaminen on helppoa, nopeaa ja turvallista: asiakkaiden ei tarvitse kaivaa esiin tunnuslukuja tai luottokortteja, kun maksut hyväksytään suoraan Pivossa.

Tarjoa asiakkaillesi sitä, mitä he hakevat

Yli 76 % suomalaisista on jo tehnyt mobiilimaksuja, ja mobiilimaksut yleistyvät sovelluksissa nopeasti. Pivon avulla voit vastaanottaa maksuja myös oman sovelluksesi sisällä. Tukemalla Pivoa sovelluksessasi, saat myyntikonversioon nousuun ja asiakkaasikin ovat tyytyväisempiä.

Tee Facebook Messengeristä yrityksellesi kauppapaikka

Toimme Facebook Messenger -ostamisen Suomeen yhdessä Kotipizzan kanssa. Voimme auttaa sinunkin yritystäsi hyödyntämään Facebook Messengerin isot käyttäjämäärät ja myyntimahdollisuudet.

Näin helposti asiakkaasi maksavat Pivolla

1. Asiakas valitsee maksutavaksi Pivon

Pivo löytyy vakiona Suomen suurimman maksuvälittäjän Checkoutin maksuvalikoimasta. Pivo laajenee myös muille maksunvälittäjille. Kysy omaltasi, milloin Pivo on saatavilla!

2. Asiakas antaa puhelinnumeronsa
3. Asiakas hyväksyy maksun Pivolla tai muulla käyttämällään Siirto-sovelluksella

 

Ei muuta. Vain kolme nopeaa vaihetta, ja ostos on jo tehty. Ei tarvetta korttitietojen näppäilylle tai avainlukulistoille. Asiakas voi tehdä ostoksensa millä tahansa päätelaitteella. Maksu hyväksytään puhelimella.

Miksi valita Pivo

1. Pivo on Suomen suosituin mobiililompakko

Pivo on Suomen suosituin mobiililompakko ja sillä on satojatuhansia asiakkaita valmiina tekemään ostoksia verkkokaupassasi. Tarjoa Pivoa maksutapana ja saat nostettua myyntikonversiota ja pidettyä asiakkaat tyytyväisenä.

2. Pivo käy siellä, missä asiakkaasikin

Pivo toimii siellä, missä asiakas on jo. Toimme esimerkiksi Facebook-maksamisen tarjolle ensimmäisenä Suomessa.

3. Pivo tuntee maksamisen

Pivo auttaa yrityksiä sujuvan ostohetken rakentamisessa. Pivo tuntee mobiilimaksamiseen liittyvät toiveet ja tarpeet yli miljoonan latauksen kokemuksella. Pivon taustalla on maksamisen pitkäaikainen ja vakaa asiantuntija OP Ryhmä, joka kehittää mobiilimaksamisen ratkaisuja juuri tähän päivään.

Pivo käy jo yli 5000 verkkokaupassa


Usein kysyttyä


Miten saan Pivon verkkokauppaani?

Pivon saat verkkokauppasi maksuvalikoimaan kätevimmin suoraan Checkout Finlandilta. Voit myös kysyä omalta maksuvälittäjältäsi, milloin Pivo-tuki on saatavilla.

Pivo kehittää jatkuvasti uuden ajan maksamisen ratkaisuja. Ota yhteyttä, jos haluat verkkokauppaasi sopivan räätälöidyn mobiilimaksamisen ratkaisun.


Mitä Pivon käyttö verkkokaupassa maksaa yritykselleni?

Lisätietoa hinnoittelusta saat suoraan palveluntarjoajaltasi tai meiltä. Asiakkaaltasi ei veloiteta mitään erillisiä kuluja Pivolla maksamisesta.


Voinko saada Pivon verkkokauppani maksutavaksi, vaikka en olekaan OPn asiakas?

Kyllä! Pivo on täysin pankkiriippumaton ja sopii kaikkien pankkien asiakkaille.