Helpompaa nettishoppailua – näin maksat Pivolla verkkokaupoissa

Klikkailet ostokset ostoskoriin, siirryt kassalle ja kassalla huomaat, että itselle sopivaa tai tuttua maksutapaa ei löydy. Ostokset jäävät kesken ja harmittaa. Käsi ylös, kuulostaako tutulta? Meistä ainakin.

Tutkimustenkin mukaan iso osa verkkokauppaostoksista keskeytyy juuri sopivien maksutapojen puutteeseen. Tilanne on harmillinen asiakkaalle, kun ostaminen ei suju mukavasti ja kiinnostavat tuotteet jäävät kauppaan, ja tietenkin myös verkkokauppiaalle, kun myyntitulot jäävät saamatta.

Kehitimme tähän ongelmaan ratkaisun: Pivolla voi maksaa jo yli 7000 suomalaisessa verkkokaupassa. Pivolla voivat maksaa verkossa kaikkien pankkien asiakkaat.

Miten Pivolla maksetaan verkossa?

  1. Valitse kassalla maksutavaksi Pivo.
  2. Kirjoita puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, mikäli puhelinnumeroa pyydetään.
  3. Saat verkkokaupalta maksupyynnön Pivoosi.
  4. Avaa Pivo ja hyväksy maksu pyyhkäisemällä.

Ihminen hyväksyy sovellusmaksun Pivossa.

Maksu veloitetaan Pivoon liittämältäsi kortilta tai tililtä. Tämän jälkeen kauppias saa tietoonsa, että maksu on hyväksytty ja voi postittaa ostokset.

Missä verkkokaupoissa Pivolla voi maksaa?

Meiltä pyydetään aika ajoin listaa verkkokaupoista, joissa Pivo käy. Vaikka kiinnostus lämmittää, listan jako ei kuitenkaan ole mielekästä jo pelkästään sen pituuden vuoksi. Pivolla kun voi maksaa tällä hetkellä jo yli 7000 verkkokaupassa.

Verkkokaupassa tunnistat Pivo-maksutavan turkoosista Pivo-logosta. Muutamia esimerkkikauppoja, joissa Pivolla voi maksaa, löydät täältä.

Onko Pivolla netissä maksaminen turvallista?

Verkkomaksamisessa (kuten muussakin maksamisessa) turvallisuus on tietenkin ykkösasia sekä maksajalle, maksupalvelun tarjoajalle että itse verkkokaupalle. Luottamuksen pitää olla kunnossa ihan jokaisessa vaiheessa ja ostajan täytyy olla varma siitä, että omat pankki- ja henkilötiedot pysyvät salassa.

OP:n kehittämänä mobiilimaksusovelluksena Pivon täytyy lähtökohtaisesti täyttää iso liuta tärkeitä turvallisuusvaatimuksia, ja mobiilimaksamisen turvallisuuteen suhtaudutaan vakavasti. Shoppailijalle turvallisuus näkyy esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Kun maksat Pivolla, sinun ei tarvitse luovuttaa korttitietojasi verkkokaupalle, vaan ne ovat turvallisesti tallessa Pivossa. Kauppa saa tietoon vain, että maksu on hyväksytty.
  • Pivo ja kaikki Pivolla tekemäsi maksut on aina suojattu henkilökohtaisella pääsykoodillasi.
  • Kaikkiin Pivolla tehtyihin maksuihin pätevät aina tilisi ja/tai korttiesi käyttö- ja maksurajat.
  • Maksu hyväksytään pyyhkäisemällä, joten virhenäppäilyiden vaara on minimoitu.